Politică de retur

Returnări Kinderina

Referitor la problemele ce pot apărea la produsele livrate de către magazinul www.kinderina.ro, vă rugăm să ne contactați la numărul 0740 820 979 sau prin e-mail la adresa contact@kinderina.ro, pentru a identifica cea mai bună modalitate de soluționare a acestor probleme.

În cazul în care produsul pe care l-ați comandat nu este pe placul dumneavoastră sau nu vi se potrivește, aveți posibilitatea de a va răzgândi și de a-l returna în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor, prin achitarea costurilor de transport pentru returul în sine.

Adresa de retur:

ATELIER BIJOUTERINA SRL

Cluj, str Henri Barbusse, nr 87, Cluj Napoca

Tel. 0740 820 979.

Sunteți responsabil în ceea ce privește diminuarea valorii unui produs, rezultată din deteriorarea acestora. Produsul returnat trebuie să fie însotit de copia dovezii de cumpărare (factura) emisă de kinderina.ro. Copia facturii se găsește în contul dumneavoastră www.kinderina.ro și se poate descărca / printa direct de pe site sau in colet impreuna cu produsul.

Dacă produsul returnat este deteriorat, fără anumite elemente, sau are semne de utilizare, ne rezervăm dreptul de a refuza returul contravalorii produsului.

Dacă returul se acceptă de către noi conform condițiilor enumerate mai sus, vom rambursa toate sumele pe care le-am primit drept plată din partea consumatorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informati de decizia de retragere din contract a consumatorului.

Conform OUG 34/2014 - Ordonanța de Urgență Guvernamentală privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, în momentul în care clientul decide să returneze un produs, acesta trebuie să trimită cateva informații necesare returului prin formularul nostru de retragere, care poate fi găsit aici: Formular de Retragere