Informații livrare

Livrarea se efectuează pe intreg teritoriul Romaniei:

Livrare Rapidă prin societatea de curierat Sameday în maxim 10 zile lucrătoare de la procesarea comenzii - în perioadele aglomerate acestă perioadă se poate prelungi, dar clientul va fi notificat  în legătură cu acest aspect.


Costul Livrării

Livrarea se face prin curier rapid Sameday, iar costul unei livrări este de 22 ron in cazul platii cu cardul si 26 ron in cazul platii la livrare (acest cost este asigurat pentru zona de acoperire a firmei de curierat)

!! În cazul în care se dorește livrare în afara ariei de acoperire a firmei de curierat, se vor taxa kilometri suplimentari, conform politicii de prețuri Sameday. În acest caz expedierea coletului se va face doar după confirmarea (telefonic sau e-mail) de către client că este de acord cu achitarea costului transportului.


Livrare Gratuită

Oferim livrare gratuită prin curier rapid pentru comenzile egale sau mai mari cu 450 Lei. Se oferă livrare gratuită prin curier rapid în aceleași condiții precizate mai sus.


Modalități de plată

Plata se poate face cu card bancar online, prin procesatorul de plăți Netopia sau prin ramburs, la livrarea produselor. În cazul plății prin ramburs, dovada plății va fi eliberată de prestatorul de servicii de curierat.

În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, vă rugăm să introduceți în căsuța de observații aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine societății de curierat sau transportatorului conform legislației în vigoare. 

Livrări în afara Romaniei

Pentru livrări în străinătate pot exista costuri de livrare diferite, în funcție de destinație. Vă rugăm în acest caz să ne contactați prin email la adresa contact@kinderina.ro sau telefonic, la numărul +40 740 820 979, pentru a primi o ofertă personalizată. 


Politică de retur

Calitatea produselor Kinderina este garantată de noi, așadar am ales perioada de retur la 14 zile calendaristice, costul returului fiind suportat de către client. Dacă în această perioadă te răzgândești și nu mai dorești un anumit produs, îl poți trimite înapoi în condițiile prezentate în secțiunea Politică de retur.

În cazul în care produsele a căror returnare se solicită prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsă, etichete lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului.

Ne rezervăm dreptul de a refuza primirea unui retur în condițiile unor abuzuri.