Informatii livrare

Livrarea se efectueaza pe intreg teritoriul Romaniei:

Livrare Rapida prin societatea de curierat Urgent Cargus in maxim 10 zile lucratoare de la procesarea comenzii. Acoperirea completa a zonelor de livrare se gaseste pe site-ul www.urgentcargus.ro


Costul Livrarii

Livrare se face prin curier rapid Urgent Cargus, iar costul unei livrari este de 19 lei (acest cost este asigurat pentru comenzi in localitatile in care Urgent Cargus are punct de lucru deschis). Lista completa cu puncte de lucru Urgent Cargus se poate gasi aici: https://www.urgentcargus.ro/DOC/adrese-puncte-de-lucru-urgent-cargus.pdf. In cazul in care se doreste livrare in afara ariei de acoperire a firmei de curierat, se vor taxa kilometri suplimentari, conform politicii de preturi Urgent Cargus. In acest caz expedierea coletului se va face doar dupa confirmarea (telefonic sau e-mail) de catre client ca este de acord cu achitarea costului transportului.


Livrare Gratuita

Oferim livrare gratuita prin curier rapid pentru comenzile egale sau mai mari cu 250 Lei. Se ofera livrare gratuita prin curier rapid in aceleasi conditii precizate mai sus.


Modalitati de plata

Plata se poate face cu card bancar online, prin procesatorul de plati EuPlatesc.ro sau prin ramburs, la livrarea produselor. In cazul platii prin ramburs, dovada platii va fi eliberata de prestatorul de servicii de curierat.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. 

Livrari in afara Romaniei

Pentru livrari in strainatate pot exista costuri de livrare diferite, in functie de destinatie. Va rugam in acest caz sa ne contactati prin email la adresa contact@kinderina.ro sau telefonic, la numarul +40 740 820 979, pentru a primi o oferta personalizata. 


Politica de retur

Calitatea produselor Kinderina este garantata de noi, asadar am ales perioada de retur la 14 zile calendaristice, prin suportarea costurilor de returnare a produsului. Daca in aceasta perioada te razgandesti si nu mai doresti un anumit produs, il poti trimite inapoi in conditiile prezentate in sectiunea Politica de retur.

In cazul in care produsele a caror returnare se solicita prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, etichete lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului.

Ne rezervam dreptul de a refuza primirea unui retur in conditiile unor abuzuri.