Termeni și condiții

 Vă rugăm să parcurgeti Termenii și condițiile de utilizare a website-ului www.kinderina.ro  Continuarea utilizării acestui website reprezintă acordul dumneavoastră asupra acestor Termeni și condiții. Website-ul www.kinderina.ro este proprietatea SC ATELIER BIJOUTERINA S.R.L. 

Acești Termeni și condiții sunt denumiți în cuprinsul prezentei pagini „REGULAMENT”, iar ei stabilesc regulile de furnizare a serviciilor pe cale electronică de către SC ATELIER BIJOUTERINA S.R.L. , prin intermediul site-ului www.kinderina.ro

 

ELEMENTELE DEFINITORII

Astfel, următorii termeni vor insemna:

UTILIZATOR: orice persoana care vizitează sau care utilizează site-ul www.kinderina.ro;

VÂNZĂTOR: SC ATELIER BIJOUTERINA S.R.L. cu sediul în Bistrița, str. Panait Cerna, nr. 1, ap 67, jud. Bistrița-Năsăud, inregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J6/372/2017 și având CUI:37413367, nr. telefon: 0740 820 979, denumită în continuare SC ATELIER BIJOUTERINA S.R.L.

CUMPĂRĂTOR: Orice persoană fizică sau persoană juridică care plasează o comandă in magazinul virtual www.kinderina.ro și care a acceptat termenii și condițiile prezentului contract la distanță.

ORARUL DE FUNCȚIONARE:

Comenzile pot fi plasate online la orice ora, dar perioada de procesare a lor se desfășoară zilnic de luni pană vineri în intervalul orar 9-17.

Comenzile plasate în zilele de sambată, duminică și sărbătorile legale vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare.

RASPUNDERE

Vânzătorul nu este responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al utilizarii produselor cumparate pe www.kinderina.ro

De asemenea, Vânzătorul nu este responsabil de deteriorarea produselor după recepția lor, sau de pierderea acestora.

În cazul folosirii produselor de către copii sub 3 ani, se recomandă supravegherea unui adult în permanență.

LEGEA APLICABILĂ – JURISDICȚIA

Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între SC ATELIER BIJOUTERINA SRL si utilizatori / clienți / cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente.

OBLIGAȚIILE VÂNZĂTORULUI

Vânzătorul are obligația de a folosi aptitudinile tehnice astfel încât navigarea pe acest site să fie ușoară. De asemenea acesta este obligat să respecte termenii și condițiile și este responsabil de buna funcționare a acestui website.

Informațiile prezentate pe site-ul kinderina.ro au caracter informativ și pot fi modificate de către Vânzător, fără o informare prealabilă.

Dacă prețurile, stocul sau alte informații despre produs au fost afișate greșit ne alocăm dreptul a nu onora comanda și de a anunța clientul in legătură cu eroarea interveniță, dacă livrarea nu s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afișate în magazinul virtual cu titlul de prezentare a produsului în sine. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuanțe de culoare), din cauza luminozității la fotografierea produsului sau a loturilor diferite de materie primă. În cazul în care intervine această problemă, Utilizatorul este îndreptățit să schimbe produsul comandat cu un altul, în același preț sau cu plata diferenței de preț între produse.

SC ATELIER BIJOUTERINA SRL nu este responsabil pentru prejudiciile create de informațiile publicate în magazinul virtual din erori ce nu-i aparțin.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Cumpărătorul nu va dezvălui unei terțe părti și nu va face publice niciuna dintre informările primite de la Vânzător. De asemenea, conținutul site-ului este proprietatea exclusivă a SC ATELIER BIJOUTERINA SRL.

Numele site-ului precum și însemnele grafice sunt mărci inregistrate în proprietatea SC ATELIER BIJOUTERINA SRL și nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fară acordul scris al proprietarului.

FACTURARE – PLĂȚI

Prețurile produselor și serviciilor afișate în cadrul site-ului www.kinderina.ro sunt exprimate în RON și includ taxe conform legii în vigoare.

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în cadrul comenzii, la finalizarea acesteia. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile și Serviciile livrate, factura se poate descărca de către utilizator direct din contul creat de acesta.

RISCURI ȘI RESPONSABILITĂȚI

  1. Livrare: Vânzătorul se obligă să expedieze Bunurile și Serviciile în sistem de curierat către Cumpărător.
  2. Transport – Ambalare: Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și Serviciilor și va asigura transmiterea documentelor însotitoare.

Vânzătorul va asigura livrarea Bunurilor și Serviciile pe teritoriul României.

Termenul de livrare este de maxim 10 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. În cazul în care Vânzătorul primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor (adresă incompletă, eronată), se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta încadrandu-se în termen de încă 10 zile lucrătoare.

Produsele se livrează în limita stocului disponibil, produsele fiind realizate manual. Produsele se pot replica la comandă în măsura existenței materialelor necesare pe stoc.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către Vânzător, revine societății de curierat sau transportatorului conform legislației în vigoare. Produsele vor fi inlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei curierului și dacă suntem înștiințați în termen de 24 ore de la primirea coletului.

TRANSFERUL PROPRIETĂȚII

Proprietatea asupra Bunurilor și Serviciilor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea Cumpărătorului în locația indicată în comandă (înțelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier.

In cazul livrării prin curier, acesta nu este autorizat de către Vânzător să permită Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare și achitării eventualei contravalori a acestora.

FORȚĂ MAJORĂ

Nici una din părti nu va fi raspunzătoare, dacă nerespectarea acestor termeni este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.